ergens tussen dromen en werkelijkheid

About

Hallo daar!

Bedankt dat je mijn kleine plekje op het grote wijde internet komt bezoeken vandaag. Ik voel me zowaar geflatteerd. En omdat je al tijd nam om me te komen bezoeken, kan ik je maar beter wat meer over mezelf vertellen. Je weet wel, elkaar wat leren kennen. Misschien worden we wel vrienden. Wie weet wat de toekomst brengt?

Ik ben Eline, 20 jaar en woon in het idyllische Pajottenland (wat is dat, hoor ik je al denken). Het Pajottenland, juist ja. Een stukje Vlaams-Brabant op slechts een halfuurtje van Brussel, en toch middenin de velden en natuur. Het beste van twee werelden dus. Maar het meest van al vind je mij tegenwoordig in Leuven, waar ik de opleiding communicatiewetenschappen volg. Fijn je te ontmoeten! *virtuele handdruk*

Naast het studeren spendeer ik mijn tijd (die ik trouwens altijd tekort kom) aan theater, series kijken, dansen, dagdromen, (online) shoppen, talloze uren op het internet doorklikken, en grootse plannen maken die meestal niet uitkomen. Nu kan ik dus ook bloggen aan mijn lijstje toevoegen.

Clouds en Coffee is mijn eigen plekje waar ik mijn dromen, verhalen en interesses met jullie zal delen. Je zal hier vooral artikels lezen over het leven in al zijn aspecten, maar ook over reizen, theater, mode, en waarschijnlijk nog zoveel meer.

Hebben jullie verder nog vragen, aarzel niet om ze te stellen.

Ik hoop dat je een geweldige dag hebt!

 

Share: